BMW auto naar de sloop

BMW auto naar de sloop

10/11/2014 Uit Door Autocross Magazine

BMW is een ontzettend populair merk onder auto gebruikers, maar dat wil nog niet zeggen dat deze auto’s het eeuwige leven hebben. Ook BMW auto’s zullen op een moment in een staat verkeren dat ze afgekeurd worden.

 

Ook is het natuurlijk mogelijk dat een BMW een ongeluk krijgt. Als een BMW niet meer in staat is om er mee te rijden dan wordt deze naar een BMW sloperij worden gebracht.

Auto naar een autosloperij brengen

Je hebt het misschien wel eens gezien, een terrein vol met auto’s. Vaak missen deze auto’s onderdelen waardoor ze niet meer de weg op kunnen of mogen. Er kunnen ook auto’s staan die allemaal deuken en krassen hebben opgelopen. We hebben het hier over een autosloperij, ook wel een autokerkhof genoemd. Hier komen de auto’s die niet meer kunnen rijden en letterlijk ‘rijp voor de sloop’ zijn. De auto’s worden hier neergezet, eerst worden ze dan nog grondig doorzocht of er nog onderdelen te gebruiken zijn. Je kunt dan denken aan autogordels, maar ook banden of misschien wel een uitlaat. Als de auto’s helemaal gestript zijn kunnen ze vervolgens door de pers door. Deze pers maakt van de auto kleine pakketjes.

Overal vind je BMW sloperijen

Overal in Nederland kun je BMW autosloperijen vinden, maar ook over de grens kom je autokerkhoven tegen. Er gaan jaarlijks veel auto’s stuk in Nederland, deze worden dan weer aangevuld met nieuwe auto’s. Er gebeuren elke dag weer veel ongelukken waarbij veel auto’s zodanig schade oplopen dat ze niet meer kunnen rijden. Een autosloperij is dan de laatste bestemming van deze wagens. Mocht je auto’s dus niet meer in tact zijn dan kun je deze naar BMW sloop brengen, hier weten ze dan wel raad met je kapotte auto. Ook kun je naar een autosloperij gaan om BMW onderdelen te kopen. Heb je bijvoorbeeld een andere gordel nodig? Dan kun je altijd even langs een autosloperij gaan