Je camper verkopen? Tips.

Je camper verkopen? Tips.

11/02/2016 Uit Door Autocross Magazine

Als je in het bezit bent van een camper en je wilt je camper gaan verkopen dan ben je nu op de juiste website. Lees snel verder hoe jij je camper verkopen kunt.

 

 

 

Campers verkopen op Marktplaats

Aan de ene kant is Marktplaats de aangewezen website om je camper te verkopen. Marktplaats krijgt ontzetten veel bezoekers en is een goede website om je camper kwijt te raken. Een ander groot voordeel is dat potentiële kopers van je camper zelf eerst op Marktplaats kijken.

Een andere kant is dat het steeds lastiger word om je camper te verkopen op Marktplaats. De grote populariteit kent ook een keerzijde. Als je je camper verkopen gaat op Marktplaats trek je op het moment van plaatsen veel bezoekers naar je advertentie. Daarna zakt je advertentie snel weg in de resultaten en zullen de bezoekers uitblijven. Het nadeel wat er dan is is dat je weer moet betalen om je advertentie weer naar boven te krijgen.

Tweedehands campers snel verkopen

Mensen die een camper kopen tweedehands zoeken vaak veel verder als alleen Marktplaats. Daarom is de tip om je camper snel te verkopen om diverse advertentie sites bij langs te gaan. Je kunt bijvoorbeeld je kampeerauto verkopen op Speurders.nl, tweedehands.net, camperscaravans.nl of op nieuwplaats..nl Waar je je camper ook verkopen gaat. Zorg altijd voor een goede advertentie met foto’s en een duidelijke omschrijving van alle opties en extra’s van je camper. Geef je kopers ook altijd de kans om te bellen naar jouw en je een email te sturen. Je zult dan zien dat jij je camper snel verkoopt!