De ins and outs over de Audi Q2

De ins and outs over de Audi Q2

21/12/2017 Uit Door Autocross Magazine

De Audi Q2, overweegt u om deze auto aan te schaffen, maar twijfelt u nog? Lees deze blog dan door en ik weet zeker dat u de juiste beslissing zal maken. Ik zal u alle algemene informatie over het model vertellen en de belangrijkste ins and outs die u moet weten over de Audi Q2.

Algemene informatie over de Audi Q2

De Audi Q2 is een grote SUV met een heel eigen karakter. Een stoere wagen met pit. De Audi is een gedurfde auto met een verfrissende nieuwe kijk. De veelzijdigheid van de auto is eigenlijk ideaal voor iedereen. De auto is geschikt als gezinsauto, zakelijke auto of zelfs als stadsauto. Het model van Audi is perfect voor in de stad en is te verkrijgen in 4 kleuren. Gletsjerwit metallic, Tangorood metallic, Arablauw kristalleffect en Vegasgeel. Met 400 liter laadruimte in de achterbak en met de stoelen ingeklapt 1000 liter laadruimte, kun je hier je benodigde spullen in kwijt, maar de ruimte is kleiner dan verwacht. De Audi Q2 is een prachtige auto met veel verassingen en een uniek uiterlijk.

Interieur van de Audi Q2

De Audi Q2 heeft een aantal verfrissende veranderingen gehad. De binnenkant is zo ingedeeld hoe we dat van Audi gewend zijn, echter zijn er wel wat frisse aanpassingen. Er wordt aan de binnenkant meer gebruik gemaakt van kleur. Het bekende uitklapbare schermpje voor de navigatie is weer aanwezig. Bij de duurdere variant van de Audi Q2 kan er worden gekozen voor het digitale dashboard, wat we bijvoorbeeld al kennen uit bijvoorbeeld de Audi TT. Het digitale dashboard kost even wat tijd om te leren kennen, maar het ziet er prachtig uit.

Inhoud van de Audi Q2

De specificaties van de Audi Q2 kunnen per prijsklasse weer verschillen. De motor heeft een 1.4 liter 4-cil turbo, waarmee hij binnen 8,5 seconden van 0 naar 100 km/h uur gaat. De auto redt een topsnelheid van 212 km/h. De auto is verkrijgbaar vanaf iets onder de 30.000 euro, maar als je de extra opties erbij wilt, zoals andere banden. Zit je voor een Audi Q2 zo rond de 40.000 euro of zelfs meer. Wil jij ook in een Audi Q2 rijden, maar vind je een nieuwe auto toch iets te prijzig? Neem dan snel een kijkje op de website van KHAN.nl. Op deze website vind je betaalbare Audi occasions. Het is een investering, maar dan rijd je ook heerlijk comfortabel alle wegen over, in een auto met een uniek karakter. Dus ga vol zelfverzekerdheid de weg op met de Audi Q2.