Een goede rittenregistratie, waar moet u aan denken?

Een goede rittenregistratie, waar moet u aan denken?

22/12/2017 Uit Door Autocross Magazine

Als u een auto van de zaak heeft, dan heeft u te maken met bijtelling privégebruik. Alle km die u rijdt, moet u netjes bijhouden en daar kan Fleetassist u bij helpen. Waarom is het zo belangrijk?

 

De belastingdienst kan altijd een rittenregistratie opvragen en dan alles controleren. Alles dient in orde te zijn, of dat nu deze week is of de volgende maand, de controle kan zomaar plaatsvinden. Maar u moet het voor uzelf doen, u moet namelijk zelf inzicht hebben in de kosten en de kilometers die gemaakt worden. Wellicht kunt u hier nog op besparen? Dankzij Fleetassist krijgt u een goed overzicht en kunt u snel de keuze maken waar u op kunt besparen!

Verplicht qua rittenregistratie

Bij de rittenregistratie zijn een aantal aspecten verplicht en daarbij moet u denken aan:

  • Merk en type van de auto.
  • Kenteken van uw auto.
  • Periode waarin de auto beschikbaar was.
  • Begin en eind stand van de kilometerstand.
  • Adres van het vertrek- en aankomstadres. Als er sprake is van een retour rit moet u dit twee keer vermelden.
  • De route als deze afwijkend is van de normale route, bijvoorbeeld door file of omleiding.

Met Fleetassist is het gemakkelijk om alles bij te houden, want u hoeft niets meer op papier te noteren. De software is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en u kunt via alle apparaten inzicht krijgen in uw gegevens.

Fleetassist is maatwerk

Of dat u nu een groot wagenpark heeft of niet, met het juiste pakket van Fleetassist profiteert u van alle voordelen. U kunt nu de keuze maken om een pakket te kiezen, wat u iedere maand op kunt zeggen. U zit dus nergens aan vast. Bij het meest uitgebreide pakket kunt u ook de auto laten beveiligen. Maar Fleetassist is meer dan alleen de kilometers registreren, u kunt namelijk ook de urenregistratie bijhouden. Voorzie uzelf en uw onderneming ook van alle gemakken en maak direct de keuze voor een pakket van Fleetassist. Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en u begrijpt snel waarom als u eenmaal aan de slag gaat met dit systeem.