Sneltransport oplossingen

Sneltransport oplossingen

03/05/2017 Uit Door Autocross Magazine

We hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad, je stelt het versturen van een pakje uit en voor je het weet ben je te laat met versturen en je kan er niks meer aan doen.

 

 

Bedrijven hebben er ook vaak last van dat je op het laatste moment nog een pakketje de deur uit moet sturen en er geen enkele transportdienst het pakje op tijd kan leveren.

Heeft u met spoed een pakketje nodig en duurt het te lang om dit met het reguliere transport te laten vervoeren? Dan is het een idee om gebruik te maken van een sneltransport door de vele aanbieders op het internet. Hiermee krijg je je pakket met spoed op de plaats van bestemming gebracht. De koeriers die sneltransport vervoeren staan al klaar voor het ontvangen van de opdracht en zo voorkomt u boze gezichten en vooral het hebben van boze klanten. De klant is namelijk koning en die wilt u niet teleurstellen. Tevens wordt de concurrentie ook steeds heviger en u wil niet achterblijven.

Waarin verschilt sneltransport van het reguliere transporteren van goederen?

Bij het reguliere vervoeren van pakketten of andere goederen rijdt er bijvoorbeeld een bus rond die op diverse plaatsen een pakket moet afleveren, en met een aantal pakketten per dag een route inplant die gereden gaat worden. Dit is goedkoop, omdat de reiskosten zo over de diverse pakketten verdeeld kunnen worden.
Bij sneltransport rijdt er een koerier met alleen dat ene pakket dat van punt A naar punt B moet worden gebracht. Zo zijn er geen tussenstops op andere plaatsen en is het pakket het snelst waar het zijn moet.

Welke oplossingen voor sneltransport zijn er?

Sneltransport is er in allerlei varianten. Daarvoor is het afhankelijk van het soort pakketje dat vervoerd moet worden voor welke variant er gekozen wordt. Is het een klein pakket, dan kan het met de auto. Een groter pakket wordt vervoerd met een busje en mocht het nu een hele trailer vol dingen zijn, dan kan het zelfs met een vrachtwagen. Ook zijn er diverse opties voor gekoeld vervoeren of juist goed verwarmd.
En moet het pakket ’s nachts worden opgehaald en vervoerd worden? Ook dat is geen probleem. Sneltransport oplossingen zijn er voor overdag en voor ’s nachts, dus voor 24 uur per dag. Ook vervoer buiten Nederland is mogelijk. Hiervoor geldt wel dat als de afstand erg groot is, het vanwege de reistijd langer dan 24 uur kan duren voor het pakket op de plaats van bestemming komt.
Sneltransport oplossingen zijn er dus in allerlei soorten en maten!